HOMEMADE! SELDERIJSALADE
02.02.2018 , De Weegschaal
Personen: 4-8 Bereidingstijd: 10 min
Selderijsalade is een van mijn favoriete salades. Lekker op de bank met een wijntje, toastjes en wat smeersels. Je kan het kant-en-klaar in een bakje kopen, maar zelf maken is natuurlijk veel lekkerder. Heerlijk voor bij de borrel of serveer het bij de barbecue!
INGREDIËNTEN
ZO MAAK JE HET
- Begin met de dressing. Meng 5-6 el mayonaise (eventueel light mayo) met het sap van een halve citroen en 2 flinke tl (Dijon) mosterd.
- Schil de knolselderij en rasp de helft van de knolselderij met de grove kant van een rasp tot slierten (julienne).
- Voeg de geraspte knolselderij toe aan de dressing en meng goed door elkaar. Voeg zout en peper toe naar smaak. That's it! Je eigengemaakte selderijsalade!
Dit recept komt van onze smaakmakers van: smaakmenutie