Mattisson Cacao nibs raw bio
Rauwe of ongebrande cacaobonen worden in Zuid-Amerika al decennia lang gebruikt. Mattisson Cacao Nibs Raw zijn gepelde en vervolgens gebroken cacao bonen.
Ingrediënten
100% Rauwe gepelde en gebroken Cacao Bonen*.
*biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 2600 kJ / 630 kcal
Vet 55 g
Waarvan verzadigd 34 g
Koolhydraten 15 g
Waarvan suikers 0,8 g
Vezels 11 g
Eiwitten 13 g
Zout < 0,13 g
Gebruik
Cacao nibs zijn heerlijk om een chocoladeshake, chocolade repen of bonbons mee te maken. Ook lekker als tussendoortje in combinatie met gojibessen of rozijnen.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant/distributeur
Mattisson B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Voedingswaarde per 100 g:
Vet 50,3
EV onverzadigd 14,4
MV onverzadigd 1,7
Verzadigd 34,2
Eiwit 13,0
Koolhydraten 18,2
waarvan suikers 1,0
voedingsvezels 13,4
Vocht 2,2
Natrium 56 mg
energiewaarde Kcal 578
11.12.2012 door sanne uit wognum
14.02.2012 door Guido uit Goes
12.01.2012 door Silvana uit Zoetermeer
Handig verpakt en ziet er goed uit! Voor rauwe chocola proeft het ook niet slecht.
14.12.2011 door Estelle uit Den Bosch
lekker, om zelf chocolade te maken, in gerechten of rauw na het eten van knoflook (neutraliseert de geur van je adem)