Vivani Couverture smeltchocolade melk bio
Biologische melk couverture
Ingrediënten
Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, VOLLE MELKPOEDER* 18%, cacaomassa*, emulgator: lecithine (zonnebloem*), bourbon vanille extract*.
Cacao: ten minste 35%.
Kan noten en gluten bevatten.
*Van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram: | |
Energie | 2400 kJ / 576 kcal |
Vet | 37,3 gram |
-Waarvan verzadigd | 23,5 gram |
Koolhydraten | 53,5 gram |
-Waarvan suikers | 52,8 gram |
Eiwitten | 5,7 gram |
Zout | 0,18 gram |
Gebruik
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
EcoFinia GmbH
Diebrocker Str. 17
D-32051 Herford
Duitsland