Voor de vegan VITAM knoflook Aioli wordt fijn romige zonnebloemproteine gebruikt in plaats van eieren en brengen het voor u op smaak met aromatische knoflook. Kant en klaar om te dippen, voor in de salade en op je sandwiches of broodjes.
Ingredienten
zonnebloemolie*, water, knoflook* (7,8%), ruwe rietsuiker*, MOSTERD*, bandewijn azijn*, ui*, zeezout, zonnebloemproteine*, verdikkingsbiddel: guarpitmeel*, specerijen*, kruiden*
Kan sporen bevatten van cashewnoten
*biologisch DE-OKO-013
Voedingswaarde per 100g | |
energie | 1892 kJ / 459 kcal |
vetten | 47.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren
|
5.1 g |
koolhydraten | 5.9 g |
waarvan suikers | 4.4 g |
eiwitten | 1.6 g |
zout | 1.8 g |
Na openen koel bewaren
Fabrikant
VITAM Hefe-Produkt GmbH
Walter-von-Selve-Strasse 2
31789 Hameln
Duitsland