Terrasana Vietnam bruine rijst vermicelli bio
Vermicelli 100% bruine rijstnoedels, glutenvrij.
Deze bruine vermicelli noodles zijn gemaakt van biologisch bruine rijstmeel zonder toegevoegd zout. Met biologische vermicelli noodles maak je lekkere vegan mihoen of tjauw min (chow mein) klaar. De vermicelli noedels zijn supersnel klaar, want je hoeft ze alleen maar 4-5 minuten te koken. In de Vietnamese keuken zijn deze bruine vermicelli noedels onmisbaar. Je doet ze in een Vietnamese bowl of vult er een lekkere Vietnamese (pho) soep mee. Of verwerk ze in een gezonde Vietnamese summerrol.
Ingrediënten
Bruine rijstmeel*.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 2485 kJ / 351 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
2,8 gram 0,6 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
72 gram 0,8 gram |
Vezels | 4,6 gram |
Eiwitten | 7,2 gram |
Zout | 0,02 gram |
Gebruik
Bereiding: breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg de noedels toe en roer direct voorzichtig los met een vork. Laat 4-5 minuten koken. Giet de noedels af en spoel af met koud water. Lekker met oosterse groente en Japanse smaakmakers.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leidmuiden