Terrasana Umami saus bio
Met deze umami-saus staat er een universele hartige smaakmaker in je keuken. Heeft je salade, pokebowl, gegrilde groente of noedelgerecht net een beetje ‘oomph’ nodig? Mist je gerecht net een beetje smaak en heb je geen zin om te gaan hannesen met allerlei flesjes, potjes en smaakjes? Dit flesje vol umami brengt smaken samen en verbetert de smaakbalans in je gerecht. Een saus, dressing en marinade in één. Voor je het weet is deze onmisbaar!
Ingrediënten
Tamari* ( water, SOJAbonen*, zeezout, shochu gezouten*, koji-ferment) (Japan), mirin* (zoete rijst*, shochu*, rijst*, koji-ferment) (Japan), appelsapconcentraat* (Turkije), bruine rijst azijn* (water, bruine rijst*, zeezout, koji-ferment) (Japan), water (Nederland), genmai miso* (SOJAbonen*, bruine rijst*, zeezout, water, koji-ferment) (Japan), knoflookpoeder* (China), gemberpoeder* (India), uipoeder* (Egypte), cayennepeper* (Spanje), wortelpoeder* (China).
* = van biologische landbouw ° = RainForest Alliance gecertificeerd
Voedingswaarde per 100 g
Energie (kJ) 554 kJ
Energie(kcal) 132 kcal
Vet totaal 0.8 g
Vet verzadigd 0.2 g
Koolhydraten totaal 23 g
Suikers 18 g
Voedingsvezel 0.6 g
Eiwit totaal 4.9 g
Zout 5.7 g
Natrium 2232 mg
Gebruik
Hoe gebruik je umami saus? Het is simpel en snel. Het mengen van de perfecte combi aan ingrediënten en smaken hebben wij voor je gedaan, dus je hoeft alleen nog maar te schenken. Gebruik umami-saus als smaakmaker door je noedels, als sausje over je poke- of buddha bowl, dip er je sushi in, gebruik het als saladedressing of als smaakmaker in soep, of marineer je tofu of tempeh ermee. Je kunt alle kanten op!
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Waaier 10-12
2451 VV Leimuiden