Terrasana Thaise groene currypasta bio
Groene curry is een van de bekendste Thaise curry’s. Een klassieker die wanneer je hem eer aandoet een gerecht is die in je go-to maaltijden terechtkomt. Een kwart aan chilli, citroengras, kaffirlimoen, galangalwortel die een authentieke citrussmaak verzorgen, komijn en koriander creërendie onmiskenbare Thaise essence. De pasta is gemaakt in Thailand in een van de eerste biologische boerderijen die Thailand rijk is.
Het geheim om een mean green curry te maken? Een goede currypasta. Zoals deze Thaise groene curry met pure ingrediënten zónder suiker, met maar liefst 45% biologische chilli. Mmm pittig!
Ingrediënten
chili* 45%, citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, korianderzaad*, galangal*, kaffirlimoenschil*, komijn*, zuurteregelaar: citroenzuur.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram | |
---|---|
Energie | 317 kJ / 76 kcal |
Vetten | 0,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 9,7 g |
waarvan suikers | 2,8 g |
Vezels | 9,6 g |
Eiwit | 3,5 g |
Zout | 13,9 g |
Gebruik
Maak er met kokosmelk een heerlijke curry of soep van. Of roerbak groenten en tofu in een wok, voeg daar de currypasta aan toe met kokosmelk, laat een paar minuten sudderen. Serveer er rijst of naan bij.
Bewaren
Bewaar na openen maximaal 6 maanden in de koelkast.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden