Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Tamari Japans glutenvrij bio

Terrasana
Inhoud: 1000ml
Artikelnr: 1079244
terrasana
4172ab6b-efcf-4348-bfa3-a2eefed32b3c
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
€15,39

Helaas, dit product is op dit moment niet leverbaar

Terrasana Tamari Japans glutenvrij bio

Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze tamari wordt op authentieke wijze gemaakt door echte Japanse kenners en heeft een fermentatieperiode nodig van maar liefst 12 maanden. Dit gebeurt in 100 jaar oude cederhouten vaten. De smaak van tamari is heerlijk complex en bevat alle vijf de smaken: zout, zuur, zoet, bitter en umami. Met deze Japanse sojasaus til je werkelijk ieder gerecht naar een hoger niveau: (miso)soepen, noodlegerechten, marinades, sushi, en zelfs stamppot!  Video: zo maken ze onze tamari.

Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus. Wordt op authentieke wijze gemaakt in Japan, van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

Ingrediënten
SOJAbonen*, water, zeezout, shochu gezouten* (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment.
*= van biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 354 kJ / 83 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
0 gram
0 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
6,5 gram
0,5 gram
Vezels 0,7 gram
Eiwitten 14 gram
Zout 13,1 gram

Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

Bewaren
Koel en donker bewaren.

Fabrikant/distributeur
TerraSana 
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel