heeel erg droog
Terrasana Roggebrood met spelt bio
Roggebrood is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit stevige brood is heerlijk als voedzame lunch of handig tussendoortje. Het toegevoegde spelt zorgt voor een lekkere (oer)smaak en een iets knapperige structuur. Het recept is 100% zuiver en biologisch, de smaak krachtig en authentiek.
Roggebrood met spelt is lekker stevig brood dat veel vezels bevat. De smaak is vol en rijk, de receptuur puur en authentiek. Heerlijk als voedzame lunch of snel tussendoortje.
Ingrediënten
Grof gemalen ROGGEkorrels* 43%, water, SPELT (TARWE)* 8%, volkoren ROGGEmeel* 4%, groene SPELT (TARWE)* 2%, zeezout, gist.
Kan sesam, soja en noten bevatten.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram | |
---|---|
Energie | 840 kJ / 199 kcal |
Vetten | 1,4 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,4 gram |
Koolhydraten | 37,1 gram |
- waarvan suikers | 2,1 gram |
Vezels | 9,0 gram |
Eiwit | 5,1 gram |
Zout | 0,9 gram |
Gebruik
Roggebrood is heerlijk met avocado en pesto, pindakaas en banaan of zelfgemaakte chocoladespread.
Bewaren
Bewaar na openen maximaal 3 dagen in de koelkast, luchtdicht verpakt.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
grof gemalen roggekorrels* (36%), volkoren roggemeel* (13%), spelt* (8%), groene spelt* (2%), water, zeezout, gist.
* = van gecontroleerd biologische teelt
06.02.2014 door Nathalie uit Assendelft
01.10.2011 door Jenny uit Berkel en Rodenrijs
18.04.2011 door Mirjan uit Nieuwerkerk aan den IJssel