Terrasana Naan knoflook bio
Naan is Indiaas plat brood waar je lekker mee kunt dippen. Doe naan 5-6 minuten in de oven en serveer met een curry, of natuurlijk met je favoriete spreads en dipsauzen. Ook lekker als pizzabodem!
Naan is luchtig plat brood, meestal geserveerd met Indiase curry. Maar ook met dips, sauzen, gegrilde groenten en delicatessen kun je eindeloos dippen, dopen en vullen. Deze naan heeft extra veel smaak, o.a. door de toevoeging van knoflook. Deze naan is puur. Suiker en yoghurt toevoegen doen we niet aan. Smaakt heerlijk en hoeft maar 5-6 minuten in de oven.
Ingredienten
TARWEbloem* (Italië), water (Italië), zonnebloemolie* (Italië), zeezout, erwteiwit* (European Union), aardappelvlokken* (European Union), kalonjizaden* (European Union), verdikkingsmiddel: guargom*, gist* (Italië), 0.5% korianderpoeder* (European Union), 0.3% knoflook*.
Kan soja, melk, noten, mosterd, lupine en sesam bevatten.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 827 kJ / 196 kcal |
Vetten | 3,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
Koolhydraten | 33 gram |
- waarvan suikers | 0,9 gram |
Voedingsvezels | 3,3 gram |
Eiwitten | 6,7 gram |
Zout | 1,8 gram |
Gebruik
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak in 5-6 minuten af. Naan is een vervanger van rijst bij Indiase curry. Lekker bij de borrel om hummus of dipsauzen mee te dippen. Ook geschikt als pizzabodem.
Bewaren
Bewaar na openen beperkt houdbaar in de koelkast.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden