Terrasana Mugi miso (gerst) eko bio
Mugi miso bestaat uit biologische sojabonen en gerst. De heerlijke smaak is te danken aan het authentieke productieproces en zeer lange fermentatieproces van maar liefst 12 maanden. De producent heeft generaties lange ervaring en ongekende passie voor het vak. Wil je je gerechten graag op smaak brengen met een échte Japanse smaakmaker, dan is mugi miso een mooie keuze. Het is goed te gebruiken als vervanger van het bouillonblokje, in wok- en stoofgerechten of als basis voor sauzen en marinades. Mugi miso is gemiddeld krachtig van smaak en is iets zouter dan genmai miso.
Mugi miso (gepasteuriseerd) is een hartige Japanse smaakmaker die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en gerst. Fermentatieperiode: minimaal 12 maanden.
Ingredienten
SOJAbonen*, gerst (GLUTEN)*, zeezout, water, koji-ferment
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 606kJ
Energie(kcal) 143kcal
Vet totaal 0,2g
Vet verzadigd 0,1g
Koolhydraten totaal 22g
Suikers 7g
Voedingsvezel 5,7g
Eiwit totaal 10g
Zout 12,2g
Natrium 4763mg
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep.
Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
sojabonen*, gerst*, water, zeezout, koji-ferment.
* = van gecontroleerd biologische teelt