Konjac Konjac rijst bio
Volg je een low-carb dieet of wil je gewoon even rustig aan doen met je koolhydraatinname? Vervang dan je rijst eens voor konjac-rijst. De vorm lijkt op rijst, maar dan bijna zonder koolhydraten (maar 1,5 g per portie), zonder vet en zonder gluten. Ze noemen dit niet voor niets ‘miracle’ rice!
Konjac (ook wel konjak genoemd) is een plant waarvan de wortel (vezel) gebruikt wordt om ‘rijst’ te maken. Konjacrijst is dus een vervanger voor rijst, maar dan low-carb, low-calorie en glutenvrij. Ideaal als je vandaag even geen koolhydraten wilt eten, of als je al aan je calorieën zit voor vandaag. De vorm lijkt op rijst, waardoor je het gevoel hebt dat je rijst eet. De smaak en structuur is echt anders. Dat kan ook niet anders met een product dat zo erg op rijst lijkt, maar toch zo verschilt in voedingswaarde. Het grote voordeel aan de konjac rijst van TerraSana? Er zit geen vieze visgeur aan, dus je hoeft de rijst niet vooraf om te spoelen. Ready to eat, of ready to heat. Ga je de konjacrijst verwarmen, dan ben je in 2 minuten klaar. Een gemaksproduct dat alles in huis heeft!
Ga je konjac-rijst eten vanavond? Eet het met een lekkere curry, stoofschotel, wokgerecht, met een tahin-tamari-sausje, in buddha bowls, salades en zelfs soep.
Ingrediënten
Water (China), 3% konjacmeel* (China), zuurteregelaar: citroenzuur (China).
* = van biologische landbouw ° = RainForest Alliance gecertificeerd
Voedingswaarde per 100 g
Energie (kJ) 42 kJ
Energie(kcal) 10 kcal
Vet totaal 0.1 g
Vet verzadigd 0 g
Koolhydraten totaal 1.2 g
Suikers 0.2 g
Voedingsvezel 2.8 g
Eiwit totaal 0.1 g
Zout 0 g
Gebruik
Ready to (h)eat. Laat de rijst uitlekken in een vergiet. Verwarm mee met je favoriete saus of curry, roerbakgerecht of soep. Of voeg na het uitlekken koud toe aan je salade.
Bewaren
Na opening gekoeld bewaren, consumeer binnen een dag.
Fabrikant/distributeur
Terrasana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden