Deze echte Griekse olijven zijn groot, supermals en heerlijk vol van smaak. De nasmaak is zacht fruitig. Een lekkere olijf met een karakteristieke donkerpaarse kleur. Ze worden in het Griekse Kalamata met de hand geplukt. Voor de echte liefhebber! Lekker bij de borrel of als voorafje.
Kalamata olijven plukken we in Griekenland met de hand. Ze zijn groot, donkerpaars en heel mals. De ideale borrelhap of snack vol goede vetten.
Ingredienten
Kalamata olijven*, water, azijn*, zeezout, extra vierge olijfolie*
*biologisch
Voedingswaarde per 100g | ||
Energie (kJ) | 914 | kJ |
Energie(kcal) | 222 | kcal |
Eiwit totaal | 1.7 | g |
Koolhydraten totaal | 3.8 | g |
Suikers | 0 | g |
Vet totaal | 21.6 | g |
Vet verzadigd | 2.7 | g |
Voedingsvezel | 2.6 | g |
Zout | 3.9 | g |
Gebruik
Gebruik bij de borrel of als voorafje.
Bewaar na openen maximaal 3 weken in de koelkast.
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN