Terrasana Indonesische atjar tjampoer bio
Atjar tjampoer is fijngesneden groente, ingelegd in zuur. Een traditioneel Indonesisch gerecht, gebruikt als topping of bijgerecht bij bijvoorbeeld nasi of bami. Of eigenlijk ieder gerecht dat wel een vleugje frisheid kan gebruiken. Atjar tjampoer kun je zien als de Indonesische versie van kimchi. Superlekker om in huis te hebben.
Ingredienten
Kool* 44%, Water, Azijn*, Rijststroop*, Wortel* 4%, Augurk* 4%, Ui* 3%, Kurkuma*, Gember*, zout*
*van biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 222 kJ / 53 kcal
Vetten < 0,1 gram
- waarvan verzadigd <0,1 gram
Koolhydraten 11,5 gram
- waarvan suikers 10,3 gram
Vezels 1,4 gram
Eiwitten 0,9 gram
Zout 0,16 gram
Gebruik
Heerlijk om te gebruiken bij Aziatische gerechten, zoals nasi, bami en saté.
Na opening gekoeld bewaren.
Fabrikant/Distributeur
Terrasana
P.O. Box 70
Leimuiden