Terrasana Havervlokken glutenvrij
Ontbijt lekker met glutenvrije havervlokken voor een goede start van je dag. Deze oergraan zit vol eiwitten en vezels. Grove havervlokken zonder gluten: daar maak je meer dan pap van. Onmisbaar in een glutenvrij dieet. Gebruik grove havervlokken om zelf volle en voedzame granola te maken. Maar ook als je koek, taart of banana pancakes bakt, komen glutenvrije havervlokken van pas.
Ingredienten
HAVERvlokken grof* glutenvrij
Kan pinda, noten en sesam bevatten
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g | ||
Energie (kJ) | 1530 | kJ |
Energie(kcal) | 370 | kcal |
Vet totaal | 6.9 | g |
- waarvan verzadigd | 1.2 | g |
Koolhydraten totaal | 59 | g |
- waarvan suikers | 1,3 | g |
Vezels | 10 | g |
Eiwitten | 13 | g |
Zout | 0 | g |
Gebruik
Glutenvrij ontbijten? Wat dacht je van een bordje biologische glutenvrije havervlokken? Het perfecte ingrediënt voor havermout of homemade granola.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant
TerraSana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden