Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Genmai miso ongepasteuriseerd glas bio

Terrasana
Inhoud: 350g
Artikelnr: 1079257
terrasana
5b8acd5b-db6b-4742-bff2-f4ca39dceeb2
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
€7,39

Helaas, dit product is op dit moment niet leverbaar

Terrasana Genmai miso ongepasteuriseerd glas bio

Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Genmai miso fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude cederhouten vaten onder de charismatische handen van onze Japanse ervaringsdeskundigen. Genmai miso is ideaal als basis voor misosoepen,  sauzen en dressings. Ook lekker in combinatie met peulvruchten of koolachtige groenten.  Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak. 

Genmai miso (ongepasteuriseerd) is een gemiddeld krachtige Japanse smaakmaker die op traditionele wijze gemaakt wordt van gefermenteerde sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Fermentatieperiode: minimaal 12 maanden.

Ingrediënten
SOJAbonen*, bruine rijst*, water, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 769 kJ / 183 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
5,8 gram
1,0 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
19 gram
12 gram
Vezels 4,9 gram
Eiwitten 11 gram
Zout 11,4 gram

Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.

Bewaren
Na opening in de koelkast bewaren.

Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

sojabonen*, zilvervliesrijst* , zeezout, water, koji-ferment.

* = van gecontroleerd biologische teelt

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel