Balsamicoazijn is een van populairste azijnsoorten. Toch is de ene balsamico de andere niet. Echte balsamico bestaat alléén uit wijnazijn en druivenmost. Nog belangrijker is of de azijn volgens de traditionele Modena-methode is gemaakt. Dit zie je aan het keurmerk 'Modena IGP'. Wat dit inhoudt? Dat onze biologische druiven zo'n 60 dagen op hout liggen om te gisten de azijn daarna minimaal 3 jaar lang rijpen. Dat is extra lang, want alleen zo krijgt balsamico die authentieke, volle smaak. Het zuurgehalte is 6%. Dat is de officiële standaard voor azijn. Een heerlijke smaakmaker over je salade, (vegan) carpaccio of gegrilde groente of in een marinade. Intens, caloriearm en superveelzijdig!
Deze balsamicoazijn is biologisch en sulfietloos. Gemaakt naar het traditionele Modena-recept. Door de lange rijping (3 jaar) is de smaak vol en intens. Lekker over je salade of gegrilde groente!
Ingredienten
Wijnazijn*, geconcentreerd druivenmost*
*biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ) 728kJ, Energie(kcal) 171kcal, Vet totaal 0g, Vet verzadigd 0g, Koolhydraten totaal 37,5g, Suikers 36,7g, Voedingsvezel 0g, Eiwit totaal 0,8g, Zout 0g
Gebruik
Een heerlijke smaakmaker over je salade, (vegan) carpaccio of gegrilde groente of in een marinade. Intens, caloriearm en superveelzijdig!
Schudden voor gebruik.
Fabrikant
Terrasana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden