Brood is vrij droog. Ligt aan het product zelf. Op zich vult dit brood goed en bovenal is het glutenvrij.
Schnitzer Boekweitbrood glutenvrij
Schnitzer biologisch boekweitbrood. Een glutenvrij zuurdesem brood op basis van boekweit. Een lekker stevig broodje!
- glutenvrij
- bron van vezels, magnesium
Ingredienten
Boekweit zuurdesem* (boekweitvolkorenmeel*, water), water, maismeel*, SOJAmeel*, boekweitvolkorenmeel*, zonnebloempitten*, gierstvolkorenmeel*, rijstmeel*, zeezout, appelvezels*, emulgator: SOJAlecithinen*
Kan sesamzaad, lupine en ei bevatten
*= van gecontroleerd biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram: | |
Energie | 850 kJ / 202 kcal |
Vetten | 6,2 gram |
waarvan verzadigd | 0,9 gram |
Koolhydraten | 27 gram |
waarvan suikers | 1,8 gram |
Vezels | 3.6 gram |
Eiwitten | 8 gram |
Zout | 1,1 gram |
Magnesium | 97 mg (32% RI*) |
*RI = Referentie Inname |
Na het openen in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren.
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland
07.06.2016 door Lia Verweij
25.04.2016 door B. uit Ferwert
Lekker glutenvrij desembrood, smaakt een beetje naar roggebrood.