Camu camu bessen zijn roodpaarse bessen afkomstig van de Myrciaria dubia boom. Deze boom groeit in de buurt van water in de Amazone en bevat van nature tal van voedingsstoffen en fytonutriënten. Camu camu bessen zijn een natuurlijke bron van zink en heel rijk aan vitamine C.
Aparte, uitgesproken, scherp zure smaak (citroen), vrij droog, houterig, licht exotisch met zoete achtergrondsmaken, ideaal om andere smaken te intensifiëren.
Ingredienten
100% biologisch & rauw camu camu poeder (Myrciaria dubia) uit Peru.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energie 1320 kJ / 314 kcal / vetten 2.5 g waarvan verzadigde vetzuren 0.4 g, mono onverzadigde vetzuren 1.4 g meervoudig onverzadigde vetzuren 0.7 g / koolhydraten 55.6 g waarvan suikers 5.6 g / eiwitten 5.6 g / zout 0.65 g* / vitamine (e)(a)C 6068 mg (7585%**)
*uit van nature voorkomend natrium / **Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
Gebruik:
Voeg 2 tot 3 koffielepels Purasana bio camu camupoeder toe aan uw smoothies, shakes, pmelk, rijst- of sojadrank, vruchtensap, yoghurt, ontbijtgranen of in gerechten. U kunt ook meerdere soorten superfoods samen gebruiken.
Maximum 2 tot 3 g per dag.
Fabrikant:
Purasana NV
Heulestraat 104
8560 Gullegem
België