Purasana Cacao nibs vegan bio
Cacaokernen zijn kleine stukjes pure, rauwe cacao zonder suikers of smaakversterkers. Ze bevatten van nature tal van voedingsstoffen en fytonutriënten.
Cacao werd lange tijd onderschat vanwege het vet en de suiker die bewerkte cacao (chocolade) bevat. Cacaokernen zijn van nature rijk aan vezels.
Purasana bio cacaobonen zijn het zaad van de Theobroma cacao, een kleine groenblijvende boom die groeit in tropische klimaten. De eerste cacaobonen op Europese bodem kwamen uit Mexico. Het recept voor cacaodrank werd daar meer dan 100 jaar geheimgehouden.
Ingrediënten
100% biologische & rauwe cacaokernen (Theobroma cacao) uit Peru.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energie 2409 kJ / 585 kcal
Vet 51,6 g
Waarvan verzadigd 30,3 g
Koolhydraten 6 g
Waarvan suikers 3 g
Vezels 23,4 g
Eiwitten 12,4 g
Zout 0,15 g
¹ uit van nature voorkomend natrium
Gebruik
De cacao nibs kunt u toevoegen aan yoghurt, ijs of desserts, zowel als topping als in de basis van bijvoorbeeld gebak. Heerlijk met havermout en in ontbijtgranen.
Bewaren
Droog bewaren & de zak na elk gebruik goed sluiten.
Fabrikant/distributeur
Purasana NV
Heulestraat 104
8560 Gullegem
België