GLUTEN VRIJ
Na 40 jaar ervaring en familietraditie in de suikergoedsector, werd ProCeli opgericht in 1997 om een compleet assortiment van hoogwaardige, handgemaakte glutenvrije producten aan te bieden.
Vandaag is ProCeli een benchmark in gluten-vrij voedsel en blijft trouw aan haar filosofie om de beste producten te blijven maken om de dagelijkse voeding van mensen met coeliakie te verrijken.
Onze producten
We selecteren streng de beste glutenvrije grondstoffen en natuurlijke ingrediënten. ProCeli producten zijn handgemaakt en langzaam vergist en gekookt om hun volle smaak uit te brengen.
Kwaliteit
Op ProCeli zijn wij toegewijd aan kwaliteit en continue kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid systemen te bewaken in al onze productieprocessen.
Onze producten zijn beoordeeld door nationale en internationale organisaties en hebben de Garantie Mark certificering van de Federación de Asociaciones de Celíacos de España, het British Retail Consortium (BRC) en de International Food Standard (IFS) verdiend.
Onderzoek
Onze R & D afdeling is gespecialiseerd in het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe glutenvrije producten die het dieet van mensen met coeliakie rijker en gevarieerder, gesteund door het advies van een gerenommeerd team van gastro-enterologie specialisten, te maken.
Awards
ProCeli is een leider in de glutenvrije sector onderzoek, en onze inspanningen zijn erkend met het Best Company Award voor het gebruik van nieuwe technologie in 1998.
In 2006 werd ProCeli gepresenteerd met een Internationalisering Award van werkgeversorganisatie CECOT en de regering van Catalonië als erkenning van onze inzet voor internationalisering om onze producten te positioneren in de meest veeleisende Europese markten.