Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Zuurdesem spelt

Primeal
Inhoud: 100g
Artikelnr: 1210125
primeal
4494aea1-76b3-4af0-83e9-de8761068aab
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
€3,09

Helaas, dit product is op dit moment niet leverbaar

Primeal Zuurdesem spelt

Fermenteerbare bereiding op basis van spelt

Ingredienten
Gedroogde en inactieve SPELTTARWEDESEM* verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.
* 78% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1519 kJ / 358 kcal
Vet 1,9 gram
- waarvan verzadigd 0,3 gram
Koolhydraten 73,8 gram
- waarvan suikers 21,8 gram
Vezels 4,1 gram
Eiwitten 9,5 gram
Zout 0,01 gram

Gebruik

Met de hand:
1) vermeng 500 g meel + 8 gram zout + 25 gram lev'epeautre bio (2,5 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd werd bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afgekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20 °C gedurende minimum 2 uur.
5) Plaats in een voorverwarmde oven (220-230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.

Met de broodmachine: doe de ingredienten in de bakvorm en volg het volkoren brood bak programma (minimum 3 uur)

Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel