Primeal Tamari sojasaus bio
Priméal biologische Tamarisaus is gemaakt van soja en rijst en heeft een sterke, pittige smaak! Deze saus komt oorspronkelijk uit Japan en is niet meer weg te denken uit de Aziatische keuken. Ideaal als aanvulling op alle smaakmakers, wokgerechten, soepen of salades. Wist je dat de Priméal Tamari sojasaus ook prima als zoutvervanger gebruikt kan worden in gerechten?
Biologische Tamari sojasaus, gemaakt van soja en rijst, heeft een sterke, pittige smaak en bevat geen toegevoegde suikers*.
*Bevat van nature voorkomende suikers
Ingredienten
Water, SOJA-zaden (35,7%), zeezout, sochu* (water, rijst*, zout, gefermenteerde Koji (Aspergillus oryzae)), gefermenteerde Koji: Aspergillus oryzae
*Van biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 332 kJ/80 kcal |
Vetten | 0,0 gram |
waarvan verzadigd | 0,0 gram |
Koolhydraten | 4,5 gram |
waarvan suikers | 0,0 gram |
Vezels | 0,6 gram |
Eiwitten | 11,0 gram |
Zout | 14,8 gram |
Donker en koel bewaren.
Fabrikant
Ekibio SAS
ZA la Boissonnette
07340 Peaugres
Frankrijk