Peak's Chocoladecake mix
Glutenvrije bakmix met chocolade druppels
Ingredienten
Suiker, Meel (rijst, mais), Chocolade druppels 15% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, polyglycerol polyricinoleaat), natuurlijke vanille aroma), zetmeel (aardappel, mais), cacoapoeder (magere cacaopoeder, zuurgeregelaar: kaliumcarbonaat), rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten), emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zout, zuurteregelaar: glucone delta lactone, verdikkingsmiddel: xanthaangom
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1515 kJ / 362 kcal |
Vetten | 6,2 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren | 3,6 gram |
Koolhydraten | 68,3 gram |
- waarvan suikers | 38,7 gram |
Vezels | 5,3 gram |
Eiwitten | 4,8 gram |
Zout | 1,36 gram |
Gebruik
Verwarm de oven voor op 180°C.
Breng alle ingredienten op kamertemperatuur.
Klop 4 eieren los in een mengkom.
Voeg 225 gram zachte margarine toe en de chocolade cakemix.
Meng het geheel voor 3 minuten tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over een ingevette cakevorm.
Bak de cake in 50-60 minuten in het midden van de oven.
Controleer of de cake gaar is door een sate prikker erin te steken.
Als er nog beslag aan de prikker zit: laat de cake nog iets langer in de oven staan.
Als de cake gaar is: haal deze uit de oven en laat afkoelen.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Fabrikant
Peak's Free From
Postbus 50505
3007 JA Rotterdam