Beetje taai en zeer overheersende suikersmaak, ook al is het ruwe rietsuiker. Beslist niet geschikt voor suikerloos dieet!
Pain Des Fleurs Boekweit crackers bio
Boekweit met een vleugje zout, verder niets. Geen gist, geen zetmeel, geen andere granen… De Le Pain des Fleurs crackers zijn juist zo verleidelijk door hun eenvoud. Deze biologische granencrackers worden niet gefrituurd in olie, zoals veel andere crackers. Ze zijn gegarandeerd glutenvrij en daarom ook geschikt voor mensen met coeliakie of glutenintolerantie. De crackers zijn een bron van vezels en de ingrediënten zijn volledig van biologische teelt.
De Le Pain des Fleurs crackers zijn een ideaal, knapperig tussendoortje. Dankzij de fijne structuur smaken ze heerlijk naturel, maar ze zijn ook erg lekker met bijvoorbeeld guacamole of tzatziki!
Gegarandeerd product vrij van gliadine (gluten) (<20 ppm)
Gegarandeerd product vrij is van belangrijke allergeen geen gist, zuivel, eieren, aroma, toegevoegd vet.
- bron van vezels
- hoog in magnesium
- bron van ijzer
- glutenvrij
- authentieke smaak
Dunne en krokante textuur, licht geroosterd
Ingredienten
boekweitmeel* 97,6%, volle rietsuiker* (<2%), zeezout
Biologisch FR-BIO-01
Gemaakt in een speciale glutenvrije en allergeenvrije fabriek
Voedingswaarde per 100 gram: | |
Energie | 1631 kJ / 385 kcal |
Vet | 2.8 gram |
waarvan verzadigd | 0.6 gram |
Koolhydraten | 75 gram |
waarvan suikers | 2,6 gram |
Vezels | 4,4 gram |
Eiwit | 13,0 gram |
Zout | 0,68 gram |
Magnesium | 186 mg (*49,6% RI*) |
IJzer | 3,8 mg (27% RI) |
* RI = Referentie inname |
Gebruik:
Gebruik voor lunch of diner, met of zonder zoet of zout beleg.
Fabrikant:
Ekibio
Z.A. La boissonnette
Peaugres
Frankrijk
01.05.2014 door J.M.M. uit Amsterdam
30.01.2014 door Henriette uit Zwolle
Hier zit een klein beetje zout en suiker bij in. Er is ook een versie zonder. Smaak is goed.
14.02.2013 door Jos uit Rijkevoort
06.02.2012 door S uit Utrecht
Lekker, maar wel aan de harde kant. Je verwacht een cracotte achtige bite
26.07.2011 door Joelle uit Hoogerheide
lekker alternatief voor knackebrot bij tarwe-allergie