Mattisson Organic miso bone broth
Miso shiitake bouillon wordt gemaakt van miso, een Japanse smaakmaker die bestaat uit een een gefermenteerd mengsel van sojabonen, koji (een schimmel) en shiitake. Shiitake is een eetbare paddenstoel die veel gegeten wordt in Oost Aziatische landen en enorm gewaardeerd wordt vanwege zijn heerlijke umami smaak en unieke voedingsprofiel. De voedingsstoffen uit de paddenstoelen, miso en andere toegevoegde kruiden komen volledig vrij na een inkookproces variërend van 30 tot maar liefst 72 uur.
Ingrediënten
Water, Ui*, Champignon*, 1,91% Rode Miso* (water, SOJAbonen* (28%), rijst*, zout, gist, koji cultuur), Wortel*, Knoflook*, Gember*, SELDERIJ*, 0,61% Shiitake*, Citroengras*, Peper*, Kombu*, Steranijs*, Kruidnagel*.
Kan gluten, schaaldieren, vis, melk en sulfiet bevatten.
*Biologisch
Voedingswaarde per 100 ml
Energie 34,5 kJ 8,51 kcal
Vet <0,2 g
waarvan verzadigde vetzuren <0,1 g
Koolhydraten 1,31 g
waarvan suikers 0,38 g
Vezels <1,0 g
Eiwitten 0,53 g
Zout 0,53 g
Gebruik
De bouillon is te gebruiken als voedzame basis voor soepen, sauzen, jus of als lekkere drinkbouillon en is volledig vrij van smaakversterkers of conserveringsmiddelen. Voeg de broth naar smaak toe aan je gerecht.
Bewaren
Koel en donker bewaren. Na openen 3 dagen houdbaar in de koelkast (max.7°C).
Fabrikant/distributeur
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein