Mattisson Cacao boter bio
Cacao Boter is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt verkegen na het persen van Cacao bonen. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35°C.
Ingrediënten
Biologische cacao Boter 100%
Voedingwaarde per 100 gram
Energie 3677 kJ / 894 kcal
Vet 99 gram
Waarvan verzadigd 64 gram
Koolhydraten 0,3 gram
-waarvan suikers 0,3 gram
Vezels < 0,1 gram
Eiwitten 0,3 gram
Zout 0,02 gram
Gebruik
Heerlijk in smoothie en kan bij het bakken van koekjes en cake gebruikt worden ter vervanging van boter. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35 graden Celcius.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant/distributeur
Mattisson B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Zuid-Amerika
Voedingswaarde per 100 g.
Waarde in %
Vetten 0,7
Eiwitten 0,1
Koolhydraten 0,0
Energiewaarde Kcal 6,7
Calcium 0,05 mg
IJzer 0,013 mg
13.01.2015 door Carolien uit Hellevoetsluis
26.06.2014 door Aniek uit Arnhem
Heerlijke recepten mee te bereiden. Product is puur en makkelijk toepasbaar.
14.01.2014 door juliette uit Baarn
28.01.2013 door Astrid uit Amstelveen
24.06.2012 door Gerrie uit Baexem