Mattisson Absolute amandelmeel bio
Gluten vrij. Vervang 20% van het meel van bakproducten door amandelmeel voor een lichtzoete smaak. Hierdoor hoeven er minder suikers te worden toegevoegd. Amandelmeel kan ook worden gebruikt als bindmiddel en smaakversterker in smoothies. Maak zelf amandelspijs door 20% suiker en een klein beetje water aan een eenheid amandelmeel toe te voegen.
Ingrediënten
AMANDELEN gemalen biologisch 100%.
Kan andere noten bevatten.
Voedingswaarde per 100 g
Energie 2407 KJ/575 kcal
Koolhydraten 9 g
Waarvan suikers 4,6 g
Vetten 54 g
Waarvan verzadigd 4,9 g
Eiwitten 20 g
Vezels 11 g
Zout 0,9 g
Gebruik
Amandelmeel is heerlijk in smoothie of bakproducten. Vervang bijvoorbeeld 20% van het meel (in cake, gebak of brood) door amandelmeel. Amandelmeel is van nature zoet van smaak dus u kunt ook minder suiker gebruiken. Maak zelf amandelspijs door ongeveer 20% suiker en een heel klein beetje water toe te voegen.
Bewaren
Donker, afgesloten en koel bewaren.
Fabrikant/distributeur
Mattisson B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein