Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Zuurdesem quinoa glutenvrij

Ma Vie Sans
Inhoud: 50g
Artikelnr: 1140114
ma-vie-sans
4d23d772-5523-4318-8d85-f093f26c828a
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
€3,25

Helaas, dit product is op dit moment niet leverbaar

Glutenvrije fermenteerbaar quinoa-desem

Ingredienten
gedroogde en inactieve quinoa-* (40%) en rijst*-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.
*80% ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw FR-BIO-01.
Deze desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel…

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 367 kcal / 1548 kJ
Vet 5,3 gram
- waarvan verzadigd 0,7 gram
Eiwitten 19,5 gram
Koolhydraten 55,4 gram
- waarvan suikers 4,7 gram
Voedingsvezels 9,8 gram
Zout 0,02 gram

Gebruik
Ingrediënten: 500 g glutenvrij meel + 25 g quinoadesem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450- 500 ml lauwwarm water.
1) Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te nat deeg te bekomen.
2) Doe dit deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1/2 tot uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C).
3) De oven voorverwarmen tot 200-230°C (th 7-8).
4) Bak gedurende 30 tot 40 min.
Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma.

Tenminste houdbaar tot einde: zie op verpakking.

Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES

 

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel