Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio
Biologische mix voor pizzabodems, glutenvrij.
Ingrediënten
Witte rijstmeel*, halfvol rijstmeel*, maniokzetmeel*, kikkererwtenmeel*, rijsmiddel* (maïszetmeel*, monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix'gom* (blond vlozaad*, acaciagom*), gedroogde en inactieve zuurdesem van boekweit* en quinoa* verkregen door natuurlijke fermentatie, zeezout.
*afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 348 kcal / 1474 kJ |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
1 gram 0,2 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
77 gram 0,3 gram |
Vezels | 4,5 gram |
Eiwitten | 5,9 gram |
Zout | 1,2 gram |
Gebruik
Bereiding voor 1 dunne pizza voor 25 cm. Ingrediënten: 120 g Mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap.
De ingretiëten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt. Alvorens te garneren, 10 min. voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 min. bakken in de oven.
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plek.
Fabrikant/distributeur
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 Peaugres
Frankrijk