Eindelijke een glutenvrije biologische maiszetmeel.
Maiszetmeel bio - glutenvrij
Ingredienten
Maïszetmeel*.
*afkomstig van biologische landbouw.
In Frankrijk gefabriceerd met uit Oostenrijk geteelde maïs.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 369 kcal / 1564 kJ
Vet 1,2 gram
- waarvan verzadigd 0,6 gram
Eiwitten < 0,5 gram
Koolhydraten 89 gram
- waarvan suikers < 0,2 gram
Voedingsvezels 0,8 gram
Zout 0,03 gram
Gebruik
Laat toe om tarwemeel geheel te vervangen (pudding) of is in combinatie te gebruiken met andere meelsoorten (boekweit, gierst, rijst…) in wisselende verhouding afhankelijk van het recept. Maïszetmeel draagt bij aan de luchtigheid in de textuur van taartdeeg. Het is ook een uitstekend bindmiddel in warme bereidingen maar dan wel als het zetmeel eerst opgelost wordt in koud water voor het wordt toegevoegd.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
05-2015
17.05.2017 door Nadja
08.05.2017 door Nadja uit Made
Makkelijk om even snel een sausje te binden. En eindelijk een biologische, glutenvrije versie van maizena!