Lindroos Softbake broodverbeteraar glutenvrij
Glutenvrije bakken zoals je nog nooit hebt meegemaakt. SoftBake voegt volume en een zachte textuur toe aan uw glutenvrije brood en is tegelijkertijd volledig onzichtbaar en geurloos. Gebruik samen met gist en psyllium voor optimale resultaten. SoftBake bevat 93% voedingsvezels en verhoogt zo het vezelgehalte in uw baksels.
SoftBake in bestaande recepten:
Bereken het totale gewicht van alle ingrediënten in grammen. Voeg 1% SoftBake van het totale gewicht toe. Als alle ingrediënten bijvoorbeeld 1000 gram wegen, voeg je 10 gram SoftBake toe. Mix SoftBake altijd met andere droge ingrediënten. Meng SoftBake nooit alleen met vloeistof. U kunt meer recepten en instructies vinden op www.softbake.nl
Geeft volume en luchtigheid
Creëert een zachte textuur
Glutenvrij bakken
Plantaardige vezels
Unieke eigenschappen voor bakken
Ingredienten
E464 - Hydroxypropylmethylcellulose (consistentiemiddel).
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 790 kJ / 188 kcal |
Vet | 0 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 0 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
Vezels | 93 gram |
Eiwitten | 0 gram |
Zout | 1,2 gram |
Gebruik
Bereken het totale gewicht van alle ingrediënten in grammen. Voeg 1% SoftBake van het totale gewicht toe. Als alle ingrediënten bijvoorbeeld 1000 gram wegen, voeg je 10 gram SoftBake toe. Mix SoftBake altijd met andere droge ingrediënten. Meng SoftBake nooit alleen met vloeistof.
Koel en droog bewaren.
Fabrikant/Distributeur
VIDANA Foods
Boylestraat 36C
6718 XM Ede