Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Umeboshi pruimen bio

Lima
Inhoud: 200g
Artikelnr: 1065381
lima
d23bffc3-1bad-42c2-8061-b577cc25a72f
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
€16,50

Helaas, dit product is op dit moment niet leverbaar

Lima Umeboshi bio

De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. In Umiboshi wordt de Ume u aangeboden als volledige vrucht, die in stukjes gesneden kan worden;

Ingredienten:
umeboshi* (Prunus mume), shiso-bladeren* (Perilla frutescens), zeezout.
*van biologische teelt. NL-BIO-01

Voedingswaarden

  g/100 ml Portie 10g % RI* RI*
Energie (kJ) 181 18    
Energie (kcal) 43 4 0.22 2000
Vet 0.30 0.03 0.04 70g
> waarvan verzadigd 0.10 0.01 0.05 20g
> mono-onverzadigde 0.00 0.00    
> poly-onverzadigde 0.00 0.00    
Koolhydraten 6.70 0.67 0.26 260g
> waarvan suikers 0.10 0.01 0.01 90g
Voedingsvezels 4.90 0.49 1.96 25g
Eiwitten 1.00 0.10 0.20 50g
Zout 16.84 1.68 28.06 6g

Gebruik:
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.

Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België

Umeboshi*

* = van biologische teelt

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel