De Shiitake van Lima worden op natuurlijke wijze gekweekt op geënte boomstammen in dennenbossen, op plaatsen waar er een ideaal evenwicht is tussen zonlicht en schaduw. Deze Japanse methode is in niets te vergelijken met de industriële methodes die sinds enkele jaren vooral in het Westen worden gebruikt.
Ingredienten:
Shiitake uit biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ)
|
1174 |
Energie (kcal) | 282 |
Vet | 3.70 |
> waarvan verzadigd | 0.80 |
> mono-onverzadigde | 0.00 |
> poly-onverzadigde | 0.00 |
Koolhydraten | 22.40 |
> waarvan suikers | 3.00 |
Voedingsvezels | 41.00 |
Eiwitten | 19.30 |
Zout | 0.02 |
Gebruik
Shiitake zijn, na twee uur geweekt te zijn, zeer gemakkelijk te gebruiken in uw slaatjes, omeletten, deegwaren, graanproducten, soep... Twee of drie Shiitake volstaan om uw stoofpotjes, soep of gebakken groenten extra smaak te geven.
Fabrikant: |
Shiitake
* = van biologische teelt