Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Rijstmiso met minder zout bevat toch alle smaak en kwaliteiten van ongepasteuriseerde miso. Verkregen na een dubbele fermentatie tijdens een artisanaal productieproces van 6 maanden.
Miso, pasta van gefermenteerde soja met rijst, ongepasteuriseerd, met 25% minder zout. Van biologische teelt
Ingredienten
SOJA* (43.0%), Rijst* (23.0%), Volle Rijst*, Zeezout, Water, Koji (Aspergillus oryzae).
* = van biologische teelt JP-BIO-154
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 720 | kJ |
Energie(kcal) | 172 | kcal |
Vetten | 6 | g |
- waarvan verzadigd | 1 | g |
Koolhydraten | 16 | g |
- waarvan suikers | 11 | g |
Vezels | 4,6 | g |
Eiwitten | 11 | g |
Zout | 8,3 | g |
Na opening in de koelkast bewaren.
Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België