Lima Brown rice miso ongepasteuriseerd bio
Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Brown Rice miso wordt gemaakt op basis van gepelde sojabonen en volle rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 3 maand.
Miso, pasta van gefermenteerde soja met rijst, ongepasteuriseerd, van biologische teelt.
Ingrediënten
Gepelde SOJAbonen* 46%, volle rijst* 36%, zeezout, water, A. Oryzae.
* = van biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 662 kJ / 158 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
5,9 gram 1,3 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
12 gram 12 gram |
Vezels | 4,5 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 11,8 gram |
Bewaren
Na opening in de koelkast bewaren.
Fabrikant/distributeur
LIMA bv/sp
Groendreef 101
9880 Aalter
België