Twello's boerenbruin glutenvrije broodmix
Ingrediënten:
maïszetmeel, zoete weipoeder (MELK), teff bruin, E412, MELKpoeder, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E270, raapzaadvet
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1482kj / 349,2kcal
Vetten 0,1 gram
- waarvan verzadigd 0,1 gram
Koolhydraten 78,4 gram
- waarvan suikers 1 gram
Vezels 3,9 gram
Eiwitten 4,3 gram
Zout 0 gram
Gebruik
Recept:
450 ml Lauw (max 25°C) water
50 gram margarine of 2 eetlepels olie OF 20 gram broodverbeteraar
8 gram suiker
4 gram zout OF broodaroma
500 gram broodmix
4 gram gedroogd gist (voor in de broodmachine) OF
7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven)
In bovenstaande volgorde in mengkom/bakblik doen.
Oven: Daarna max. 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht) voor 35 - 45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French
Fabrikant:
Glutenvrij Le Poole
Koppelstraat 45
7391 AK Twello