Twello's Teff boerenbruin glutenvrije broodmix, Le Poole
Ingrediënten:
Maiszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), teff bruin, E412, MELKPOEDER, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1470kj
Eiwitten 2,66g
Koolhydraten 81,6g
Vet 1,12g
Gebruik
Stap 1. Doe 450 ml lauw (max25°C) water in een kom.
Stap 2. voeg 50 gram margarine of 2 eetlepel olie of 20 gram broodverbeteraar toe.
Stap 3. 8 gram suiker en 4 gram zout of broodaroma toe.
Stap 4. voeg 500 gram broodmix toe
Stap 5. 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine) of 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht), plus minus 35-45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French.
Glutenvrij Reform Le Poole BV
Koppelstraat 45
7391 AK Twello