Jacob Hooy Wijnsteenbakpoeder
Wijnsteenbakpoeder
Ingrediënten
Maiszetmeel, zuurteregelaar: wijnsteen (24,7% monokaliumtartraat (E336)), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500).
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1004 kJ / 235 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
0 gram 0 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
44 gram 0 gram |
Vezels | 1 gram |
Eiwitten | 0 gram |
Zout | 17,5 gram |
Gebruik
Uitstekend rijsmiddel voor deeg. Het geeft taart en cake meer volume en maakt het luchtiger.
Aanbevolen gebruik:
Meng 21g wijnsteenbakpoeder door 500g bloem en pas dit toe in een recept waarvoor zelfrijzend bakmeel moet worden gebruikt.
Bewaren
Afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.
Fabrikant/distributeur
Jacob Hooy & Co BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen