Fiordifrutta is een reeks jams en marmelades gezoet met hele fruitsuikers;
DolceDi Fiordifrutta heeft al het goeds van vers geplukt fruit. Heerlijk zo op de lepel of uitgespreid over het favoriete stukje brood. Fiordifrutta is ook perfect als dessert topping, cake vulling of toegevoegd aan je smoothies of yoghurt.
Speciaal gekozen en geselecteerd voor het maken van jam, Fiordifrutta bestaat uit zorgvuldig geselecteerd biologisch fruit. Dit fruit is geteeld in Italië of op de Rigoni di Asiago boerderijen in Bulgarije. Dit fruit word speciaal gekweekt om jam te maken en wordt pas geplukt wanneer het rijp genoeg is voor de jam.Er wordt vooral gelet op smaak, geur en kleur. In eigen laboratoria controleren we rigoureus iedere batch op afwezigheid van chemische residuen, pesticiden, kunstmatige meststoffen en zogenaamde plant beschermers. Uiteindelijk word het product en de productie methoden gecontroleerd door Bioagricert
Fiordifrutta is geen traditioneel product. Het wordt niet gekookt en er worden geen geraffineerde suikers gebruikt. Fiordifrutta daarentegen wordt bereid op zeer lage temperaturen en dit met één doel: smaak, behoud van vitaminen, mineralen en antioxidanten. De uiterst moderne productie faciliteiten in Foza garanderen een zuiver en veilig product. Ieder productie proces kan getraceerd en cross-checkt worden.