Smaakt prima, envoudig te gebruiken. Een aanrader als je een gast heb die geen gluten kan eten, en dat je pizza wilt serveren!
Dr Schar Pizzabodems
Beleg deze gluten- en lactosevrije pizzabodems van Schär met jouw favoriete beleg en bak af in de oven. Heerlijk smullen! Bevat 2 bodems per verpakking.
Ingredienten
maïszetmeel, rijstmeel, zuurdesem 13% (rijstmeel, water), water, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; rijstzetmeel, maïsmeel, glucosesiroop, gist, dextrose, extra vierge olijfolie 1,6%, zonnebloemolie, plantaardig vezel (psyllium), gejodeerd zout (zout, kaliumjodide), ethylalcohol, SOJA-eiwit, rijsmiddelen: glucono-delta-lacton, natriumbicarbonaat; voedingszuur: wijnsteenzuur, citroenzuur.
Kan mosterd bevatten
|
|||
---|---|---|---|
Energie | 1231 / 291 kj/kcal | ||
vet | 3.5 g | ||
waarvan verzadigde vetzuren | 0.5 g | ||
koolhydraten | 60 g | ||
waarvan suikers | 2.7 g | ||
voedingsvezels | 4.7 g | ||
proteïne | 3 g | ||
zout | 1.3 g |
Gebruik
Bereiding in slechts 8 minuten op 210°C;
ingrediënten zelf toevoegen op de pizzabodem
Koel en droog bewaren
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland
Ingrediënten:
water, maiszetmeel, rijstemeel, aardappelzetmeel, glucosestroop, gist, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, emulgator e-471, rijsmiddelen: wijnsteenzuur en natriumbicarbonaat, dextrose, melkeiwit, zout, zuurteregelaar: wijnsteenzuur en citroenzuur, aroma
glutenvrij, tarwevrij, kippeneivrij, sojavrij
analyse per 100 gram
energiewaarde 1062kj
eiwitten 3gr.
koolhydraten 57,4gr.
vetten 0,9gr.
01.03.2016 door Monique uit Sint-Michielsgestel
26.03.2015 door nadia uit Dilbeek
05.01.2015 door Amanda uit Roosendaal
30.11.2014 door Anita uit Nuenen
Lekker en glutenvrij.
28.02.2014 door Anouschka uit Maasdam
Het bakpapier zit niet meer in de dozen. Hier kunnen jullie niets aan doen, maar dat is wel iets wat aan schar doorgegeven kan worden. Het was juist zo makkelijk meenemen.
15.06.2012 door Jan uit Nieuwegein
Smaak is goed maar de aangegeven baktijd bij die temperatuur is te lang. Deze pizzabodem wordt snel hard (ver boven knapperigheid uit). Advies: 7-8 minuten bij de aangegeven voorverwarmde oventemperatuur. Dan is ie redelijk. Het deeg mals houden lukt niet, ook niet bij deze veel kortere baktijd.
07.03.2012 door Edith uit dordrecht
Een heerlike vervanger voor als je eens trek krijgt in een pizza maar geen tarwe mag.
14.01.2012 door Linda uit Amsterdam