Chocolatemakers Gorilla Extra Puur 92% bio
De 92% Gorilla bar is een samensmelting van twee bijzondere projecten. Dankzij deze projecten wordt zowel het leefgebied van de bedreigde Gorilla in Congo als dat van de Orang-oetan in Indonesië beschermd.
- 100% Glutenvrij
- Op zonne-energie geproduceerd
- 100% Bio chocolade
- Zero waste & plasticvrij
Het Virunga gebied ligt op het kruispunt van Uganda, Rwanda en de Democratische Republiek Congo. Het gebied wordt bedreigd door aanhoudende ontbossing ten gevolge van illegale houtkap en oprukkende kleinschalige landbouw.
Door cacao aan te planten wordt land hersteld en ontbossing tegengegaan. Hierdoor blijft het ‘Virunga National Park’ intact en het laatste leefgebied van de berggorilla’s beschermd.
In Afrika staan vooral Forastero cacaobomen, de smaak van de bonen is krachtig, je proeft een pure, ongecompliceerde chocola.
Gorilla 92% Extra pure chocolade met tonen van zwarte thee en peper. Deze reep beschermt het leefgebied van gorilla’s in Congo en van orang-oetans in Indonesië, waar de suiker vandaan komt!
Ingrediënten
cacaomassa*, cacaoboter*, palmsuiker*. Ten minste 92% cacaobestanddelen.
Kan melk en noten bevatten
*Biologische teelt.
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie kcal | 635.0 |
Energie kJ | 2657.6 |
Vet | 55.9 g |
Waarvan verzadigd | 33.4 g |
Koolhydraten | 13.7 g |
Waarvan suiker | 7.9 g |
Vezels | 18.5 g |
Eiwitten | 10.1 g |
Zout | 0.2 g |
Bewaren
Koel en droog bewaren tussen de 12 - 18 graden. Niet in de koelkast bewaren.
Fabrikant/distributeur
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam