Cereal Good biscuit
Glutenvrij en lactosevrij
Met vezels en calcium
Ingredienten
Glutenvrije volkoren havermeel 33,9%, Oliezuurrijke zonnebloemolie, maismeel 18,4%, Bruine rietsuiker, Inuline: cichoreivezels 9,1%, Quinoameel 6,5%, Calcium, Boekweitvezels, Emulgator: lecithinen, Geconcentreerd citroensap, Natuurlijke aroma's, Rijsmiddel: natriumcarbonaten
Kan melkeiwitten, eieren, soja, noten (amandelen, hazelnoten, walnoten), lupine en sesamzaad bevatten
Voedingswaarden per | 100g | koekje 16,6g |
Energie | 1915 kJ / 458 kcal |
318 kJ / 76 kcal |
Vetten | 21 g | 3,5 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 2 g | 0,3 g |
Koolhydraten | 54 g | 9 g |
- waarvan suikers | 17 g | 2,8 g |
Vezels | 12 g | 2 g |
Eiwitten | 7,3 g | 1,2 g |
Zout | 0,2 g | 0 g |
Calcium | 290 mg (36% RI*) |
48,1 g (6% RI*) |
*RI = Referentie Inname |
Lekker bij de koffie of thee.
Droog, afgesloten en buiten zonlicht bewaren.
Fabrikant
Nutrition & Sante Benelux BV
Postbus 2175
4800 CD Breda