Bisson bakmix voor chocoladecake.
Biologische bakmix voor chocoladecake met 43% chocolade.
Ingredienten
Chocoladepoeder** (blonde rietsuiker**, cacao** minimum 32%), blonde rietsuiker**, helder TARWE* type 65, maiszetmeel*, stukjes pure chocolade* (cacaomassa*, blonde rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract*), rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout.
Kan noten bevatten
* afkomstig van biologische landbouw
** biologische ingredienten afkomstig uit de fair trade
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1676 kJ / 396 kcal |
Vet | 5,1 gram |
- waarvan verzadigd | 2,9 gram |
Koolhydraten | 80,6 gram |
- waarvan suikers | 56,4 gram |
Vezels | 4,6 gram |
Eiwitten | 4,7 gram |
Zout | 0,67 gram |
Gebruik
Bereiding voor chocoladetaart
Voeg toe aan de bereiding 3 eieren, 70 ml (1/2 glas) melk of plantaardige drank, 90 gram vetstof.
De oven voorverwarmen op 180 °C.
Doe de bereiding in een kom.
Doe de koude melk (of plantaardige drank) erbij samen met de hele eieren.
Nu goed vermengen alvorens de gesmolten vetstof erbij te doen.
Energiek vermengen met een garde of een hand mixer zodat deze bereiding schuimig wordt.
Doe in een op voorhand beboterde ronde vorm (24 cm diameter) en laat in de oven bakken gedurende 15 tot 20 minuten.
De cake is klaar met bakken wanneer er een mes gestoken op 2 cm van de rand van de cake er weer droog uitkomt.
Wannneer het mes echter in het midden van de cake gestoken wordt moet ze er met chocolade resten weer uitkomen.
Uit de vorm nemen wanneer de cake volledig is afgekoeld.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES