Beltane Chicken kashmir kruiden
Bio mix voor chicken kashmir
Kruidenmix 1: Zeezout, knoflook*, kardemom*, peper*, koriander*, gember*, kaneel*, nootmuskaat*, komijn*, kruidnagel*, foelie*, anijs*, laurier*, chilipoeder*.
Kruidenmix 2: Rijstmeel*, aardappelzetmeel*, tomaat*, zeezout, SELDERIJ*, ui*, kurkuma*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrine*, zout)*, basilicum*, antiklontermiddel: kiezelzuur, zonnebloemolie*.
Kan mosterd bevatten
*van gecontroleerde biologische teelt
energie 1090 kJ / 258 kcal
vetten <3,7 g
- waarvan verzadigdevetzuren 0,9 g
koolhydraten 44,6 g
- waarvan suikers 17,9 g
eiwitten 7,7 g
zout 25 g
Gebruik
Bereidingswijze:
1. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en de ui in ringen. Zet de room en het water (100 ml) vast klaar.
2. Doe 1 tot 2 eetlepel(s) olie met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de vleesblokjes en de uienringen toe en bakt deze mee.
3. Voeg het water en de room toe en roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan op een laag pitje in circa 5 minuten gaar worden. Af en toe roeren.
Fabrikant:
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland