Amanprana Kotobuki matcha bio
Kotobuki Matcha – Ceremoniële Matcha van de hoogste kwaliteit
Ontdek de pure essentie van Japan met Amanprana’s biologische Kotobuki Matcha – een verfijnde groene thee, gemaakt van de jongste en meest delicate blaadjes van de Camellia Sinensis.
Deze matcha wordt met zorg verbouwd in de afgelegen Shimoyama-regio, op 600 meter hoogte, midden in de Japanse bergen – ver weg van industrie, vervuiling en drukte.
Het resultaat? Een donkergroene, fluweelzachte matcha met een zoete smaak en milde nasmaak, perfect voor zowel theeceremonies als een moment van rust in je dag.
• 100% biologisch gecertificeerd
• Ceremoniële kwaliteit
• Puur natuur – geoogst op grote hoogte
Breng de Japanse theecultuur in huis met Kotobuki Matcha: een elixer van rust, concentratie en natuurlijke energie.
Ingrediënten
100% Matcha*.
* = biologisch
Land van herkomst
Japan
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1403 kJ / 335 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
3,5 gram 1,5 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
34 gram 2,0 gram |
Vezels | 32 gram |
Eiwitten | 27 gram |
Zout | 0 gram |
Gebruik
In heet of koud water, melk, graandrank, fruitsap of gerechten. Roeren en genieten.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant/distributeur
Mannavita BV
Brechtsebaan 42
BE-2900 Schoten
België