De gebroeders Catalán telen, persen en bottelen alles zelf. De kwaliteit begint bij hun olijfbomen die 2 maal meer ruimte krijgen, elk 36m2. Hun hacienda bevindt zich temidden van de olijfgaard waardoor er binnen de 6 uur na de handgeplukte oogst geperst wordt. Uitsluitend mechanisch, met weinig druk en bij minder dan 25°C. Na decantatie in roestvrij stalen tanks wordt de Amanprana olijfolie zonder filtering op afroep gebotteld in donkere glazen flessen. Smaak en antioxidanten worden optimaal bewaard. Resultaat: een zeer milde, harmonieuse olijfolie met smaak en terroir.
100% arbequina olijven
0.25 zuurgraad
extra vierge olijfolie*
*van biologische oorsprong (ES-ECO-027-RI)
Voedingswaarde per 100g
*%RI | ||
Energie | 3762 kJ / 900 kcal | |
Vetten | 100 gram | |
waarvan verzadigde vetzuren | 14 gram | |
waarvan onverzadigde vetzuren | 79 gram | |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 7 gram | |
Koolhydraten | 0 gram | |
waarvan suikers | 0 gram | |
Eiwitten | 0 gram | |
Zout | 0 gram | |
Vitamine E | 22 mg | 216% |
Vitamine K | 55 mcg | 79% |
Gebruik
Aanbevolen voor koude bereidingen en de verfijnde keuken.
Fabrikant:
Noble House NV
Baillet Latourlei 97
B2930 Brassschaat
België