Terrasana Shoyu (Japan) bio
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.
Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.
Ingrediënten
Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 264 kJ / 62 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
0,1 gram 0 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
6,2 gram 0 gram |
Vezels | 0,7 gram |
Eiwitten | 8,8 gram |
Zout | 12,0 gram |
Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Bewaren
Koel en donker bewaren.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
water, sojabonen*, tarwe*, zeezout, koji-ferment.
* = van gecontroleerd biologische teelt
13.04.2016 door coos uit Nes