Le Poole Twello's bruin broodmix lactosevrij
Ingredienten:
Maiszetmeel, dextrose, E412, inuline, caramel, appelvezels.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 1487,4 kJ / 355,2 kcal |
Vetten | 0,5 gram |
Koolhydraten | 85 gram |
waarvan suikers | 17,4 gram |
Eiwitten | 0,5 gram |
Zout | 0 gram |
Voedingsvezels | 3,3 gram |
Gebruik
Stap 1. Doe 450 ml lauw (max25°C) water in een kom.
Stap 2. voeg 50 gram margarine of 2 eetlepel olie of 20 gram broodverbeteraar toe.
Stap 3. 8 gram suiker en 4 gram zout of broodaroma toe.
Stap 4. voeg 500 gram broodmix toe
Stap 5. 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine) of 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht), plus minus 35-45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French.
Fabrikant:
Glutenvrij Le Poole
Koppelstraat 45
7391 AK Twello