Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Pizzabodems

DR Schar
dr-schar
8f8d455a-8e44-4ba5-9ad4-3a7d7fd14e83
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
€4,59

Helaas, dit product is op dit moment niet leverbaar

Dr Schar Pizzabodems

Beleg deze gluten- en lactosevrije pizzabodems van Schär met jouw favoriete beleg en bak af in de oven. Heerlijk smullen! Bevat 2 bodems per verpakking.

Ingredienten
maïszetmeel, rijstmeel, zuurdesem 13% (rijstmeel, water), water, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; rijstzetmeel, maïsmeel, glucosesiroop, gist, dextrose, extra vierge olijfolie 1,6%, zonnebloemolie, plantaardig vezel (psyllium), gejodeerd zout (zout, kaliumjodide), ethylalcohol, SOJA-eiwit, rijsmiddelen: glucono-delta-lacton, natriumbicarbonaat; voedingszuur: wijnsteenzuur, citroenzuur.
Kan mosterd bevatten 

Voedingswaarde per 100 gram  
 
Energie 1231 / 291 kj/kcal
vet 3.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.5 g
koolhydraten 60 g
waarvan suikers 2.7 g
voedingsvezels 4.7 g
proteïne 3 g
zout 1.3 g

Gebruik
Bereiding in slechts 8 minuten op 210°C;
ingrediënten zelf toevoegen op de pizzabodem

Koel en droog bewaren

Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland

Ingrediënten: 

water, maiszetmeel, rijstemeel, aardappelzetmeel, glucosestroop, gist, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, emulgator e-471, rijsmiddelen: wijnsteenzuur en natriumbicarbonaat, dextrose, melkeiwit, zout, zuurteregelaar: wijnsteenzuur en citroenzuur, aroma

glutenvrij, tarwevrij, kippeneivrij, sojavrij

analyse per 100 gram
energiewaarde 1062kj
eiwitten 3gr.
koolhydraten 57,4gr.
vetten 0,9gr.

01.03.2016 door Monique uit Sint-Michielsgestel

Smaakt prima, envoudig te gebruiken. Een aanrader als je een gast heb die geen gluten kan eten, en dat je pizza wilt serveren!

26.03.2015 door nadia uit Dilbeek

05.01.2015 door Amanda uit Roosendaal

30.11.2014 door Anita uit Nuenen

Lekker en glutenvrij.

28.02.2014 door Anouschka uit Maasdam

Het bakpapier zit niet meer in de dozen. Hier kunnen jullie niets aan doen, maar dat is wel iets wat aan schar doorgegeven kan worden. Het was juist zo makkelijk meenemen.

15.06.2012 door Jan uit Nieuwegein

Smaak is goed maar de aangegeven baktijd bij die temperatuur is te lang. Deze pizzabodem wordt snel hard (ver boven knapperigheid uit). Advies: 7-8 minuten bij de aangegeven voorverwarmde oventemperatuur. Dan is ie redelijk. Het deeg mals houden lukt niet, ook niet bij deze veel kortere baktijd.

07.03.2012 door Edith uit dordrecht

Een heerlike vervanger voor als je eens trek krijgt in een pizza maar geen tarwe mag.

14.01.2012 door Linda uit Amsterdam

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel